Путивльщина попрощалася із загиблим героєм Володимиром Охріменком

28.04.2024

27 квітня Путивльщина назавжди попрощалася із загиблим героєм, воїном-захисником Володимиром Охріменком, 2000 року народження.

Володимир зростав у люблячій родині, вихованням єдиного сина займалася мама, яка була для воїна найдорожчою та найближчою людиною.

Навчався захисник у Путивльській ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Вчителі запам’ятали його активним, товариським, допитливим, вихованим учнем. Завжди сумлінно ставився до виконання доручень і завдань. Користувався авторитетом серед товаришів, до його думки прислухалися друзі.

По закінченню школи продовжив навчання в машинобудівному коледжі Сумського державного університету. Швидко минули студентські роки: нові друзі, легке навчання, взнаки далися шкільні роки, гарне знання математики, комп’ютерної техніки. Мріяв про улюблену професію, родину, щасливе життя.

Однак війна обірвала всі мрії та сподівання, відібрала в молодого здібного, красивого воїна найдорожче – життя, а в матері – сина.

Неможливо словами загоїти біль від втрати найціннішого – молодого життя воїна. Путивльська громада розділяє несамовите горе разом із рідними та близькими, повідомили в мерії Путивля.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: