На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни

04.05.2024

На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) Захисників України при Сумські обласній державній адміністрації. Відкрила засідання консультативної ради в оновленому складі Олена Бойко.

«Консультативний орган у нас працював до 2015 року. У 2021 році оновлено склад, і вже в березні цього року ми знов підійшли до чергового оновлення і сподіваюся, що це оновлення і включення додаткових учасників до складу Консультативної ради тільки покращить її ефективність», – говорила Олена Бойко.

Під час засідання представлено оновлений склад консультативної ради, до якого увійшли: представники органів державної влади, громадських ветеранських організацій, учасники бойових дій, військовослужбовці.

Учасники консультативної ради одноголосно підтримали затверджений порядок денний, а саме: оновлення складу Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих, померлих захисників України в Сумській обласній державній адміністрації, про обрання заступника голови Консультативної ради, реалізацію нашої обласної комплексної програми захисту та підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2024-2027 років, про забезпечення безоплатними ліками учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників бойових дій, членів загиблих, померлих ветеранів війни, про створення безбар’єрного доступу, ветеранів війни та осіб, прирівняних до них за пільгами до закладів охорони здоров’я.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: