Більше не українець? Іван Редкач під прапором США на постері свого наступного поєдинку

09.05.2024

Опубліковано постер бою, на якому Іван Редкач (24-6-1, 19 КО) відзначений прапором США у поєдинку проти казахстанського боксера Батира Джукембаєва (22-1, 16 КО). Про це повідомляє xsport.ua.

38-річний уродженець Шостки проведе 10-раундову зустріч у першій напівсередній вазі. Поєдинок, який пройде у США, запланований на 22 травня.

У коментарі виданню Tribuna.com Редкач заявив, що це офіційний постер, зроблений промоутерами. «Зі мною ці моменти ніхто не обговорював. Я вважаю, що це зроблено на підставі моїх особистих документів, наданих організаторам», – сказав він.

Боксер зазначив, що у кожному поєдинку на рингу, починаючи з його першого професійного бою, він насамперед представляє себе.

«Батьківщину я свою звичайно все одно люблю, але люблю її тією, яка вона була в дитинстві. Відразу згадалася пісня ДДТ про батьківщину, коріння своє я не забуваю, вдячний радянській школі боксу нескінченно. Але сім’я моя – Америка», – сказав Редкач.

У минулому році ЗМІ писали про те, що скандальний боксер відвідав Москву та Петербург на тлі повномасштабної агресії Росії, опублікувавши відповідні фото.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: