Вадим Акпєров – про візит Петра Порошенка на Сумщину та допомогу військовим потужною технікою

15.06.2024

Депутат Сумської міської ради Вадим Акпєров відзвітував про візит на Сумщину Петра Порошенка. Як зазначив народний обранець, хоч для багатьох це невідомо, але лідер партії «Європейська солідарність» тепер часто буває у Сумській області і постійно допомагає зміцнювати матеріальну базу наших військових.

«Мало хто знає та Петро Порошенко на Сумщині тепер частий гість.  Це не перший візит, з квітня цього року сукупна допомога Фонду Порошенка та команди ЄС на Сумщині склала майже 70 мільйонів гривень. І без перебільшення можу сказати, що завдяки його особистій допомозі хлопці, які тримають фронт в нашій області, можуть більш впевнено давати по зубам ворогу», – написав Вадим Акпєров на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, 14 червня Петро Порошенко провів чергову зустріч із військовим на Сумщині, під час якої передав захисникам важку техніку для облаштування оборонних рубежів, дрони і тепловізори,  а також засоби радіоелектронної боротьби.

Зокрема, наші воїни отримали такі потрібні подарунки:

Екскаватор-навантажувач

Дві посилені вантажівки DAF YA

Три пікапи для операторів безпілотників

150 FPV-дронів Мольфар 8″

200 бойових частин до FPV-дронів

Шість Mavic Pro FCM і тепловізійний Mavic 3T

Два комплекси окопного РЕБу «Шатро»

Двадцять детекторів дронів «Ванільний цукорок»

«Сьогодні на кордоні Сумщини ті, хто пройшов найзапекліші бої під Авдіївкою. Наразі саме вони прикривають наш північний кордон. Продовжуємо робити свою справу і разом наближати Перемогу!»  – резюмував Вадим Акпєров.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: