Особливості стильного лептопа Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH

20.06.2024

Якщо людина починає займатися будь-якою творчою діяльністю, їй стануть у пригоді продуктивні та витривалі гаджети. До таких можна віднести й ноутбук Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH, який є універсальним пристроєм на будь-які випадки життя. Він має стильну зовнішність, оптимальні параметри та потужний чіп Intel Core Ultra 9. Він підійде й для сесій з бонусами, які можна знайти на сайті, а потім, застосувати до будь-яких ігрових автоматів.

Трохи про зовнішність та основні характеристики гаджета

Під час ознайомлення з продуктом, помітно, що мобільний комп’ютер від Lenovo має акуратні лінії та мінімалізм у сенсі зайвих наліпок. Також, пристрій може похизуватися алюмінієвий корпус, який трохи додає у вазі (1.2 кг). Щодо технічних особливостей, ThinkBook 13x G4 IMH відрізняється:
  • Наявністю необхідних роз’ємів та, навіть сканера відбитків пальців;
  • Великими клавішами та їх підсвіткою;
  • Яскравим екраном на 13.5 дюймів з якістю зображення 2880×1920 пікселів;
  • Вебкамерою на 2Мп з кнопкою фізичного вимкнення.
Щодо продуктивності, пристрій оснащено чипсетом Intel Core Ultra 9 з “оперативкою” 32Гб та якісною системою охолодження. Вбудоване сховище включає 1Тб, а 4 потужні динаміки Dolby Atmos забезпечують об’ємний звук. А працює лептоп за допомогою Windows 11 Pro.

Інші можливості моделі

ThinkBook 13x G4 IMH має високі стандарти захисту особистих даних. Тобто, доступ до пристрою можна обмежити за допомогою унікальних функцій ідентифікації. Для цього пристрій має сканер відбитків пальців та розпізнавання обличчя. Також, змушують радіти особливості програмного забезпечення гаджета. Через те, що він має встановлену версію Віндовс 11 Про, людина може користуватися ним відразу після покупки.

Інші новини:

Коментарі: