Воїна з Глухова відзначили бойовою нагородою

23.06.2024

Висока нагорода знайшла глухівчанина Олександра Капелька не в урочистій обстановці на плацу, а після виконання чергового бойового завдання.

Навчався захисник у ЗОШ №3, вищу освіту отримав у Глухівському педагогічному університеті. До початку повномасштабної війни 49-річний Олександр працював в різних сферах діяльності, з легкістю опановуючи професії від бармена – до працівника пілорами.

Коли прийшов час чинити опір ворогу, залишив роботу, дім та рідних, вирушивши захищати Україну. І ось вже півтора роки воїн стримує наступ противника переважно на Запорізьському напрямку.

Втім, свою першу почесну відзнаку “Хрест Сил територіальної оборони ЗСУ” за бездоганну службу, старанність, розумну ініціативу, високі особисті досягнення у службовій діяльності, відмінні особисті показники у бойовій підготовці він отримав за виконання поставленої задачі на Донеччині.

Як він сам зізнається, за півтора роки війни доводилося стикатися з різними ситуаціями. Попри це, його мотивація і сила духу переважають над можливостями в прагненні досягти ефективного результату.

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
28.06.2024 У Сумах в районі Привокзальної зафіксували “дивні” опади
27.06.2024 Вночі та зранку на Сумщині обстріляли дві громади
27.06.2024 На прикордонні Сумщини пошкоджено критичну інфраструктуру
27.06.2024 У Сумах новостворений ліцей хочуть назвати на честь Герасима Кондратьєва
27.06.2024 У Сумах проводять відбір крафтових виробників
27.06.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів знищено приватне домоволодіння, пошкоджено вулики, приватну лазню, а також загинула домашня худоба

Коментарі: