Голова Сумської районної ради Геннадій Демʼяненко: «Конституція ціною життя, крові та поту»

28.06.2024

28 червня Україна відзначає одне з найважливіших державних свят – День Конституції. Цього дня у 1996 році Верховна Рада України ухвалила Основний Закон, який став фундаментом для правової системи нашої країни. Конституція України закріпила суверенітет та територіальну цілісність держави, визначила права та свободи громадян, а також встановила основні принципи організації влади та функціонування суспільства.

«Сердечно вітаю жителів громад Сумського району зі святом, яке є символом нашої державності, єдності та правової культури. Сьогодні ми всі об’єднані і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо Україну, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність. І ми, перед усім, дякуємо нашим Захисникам та Захисницям – Героям сьогодення, які виборюють для всіх нас право жити під мирним небом. Зі святом, українці! Пам’ятаємо, що Україна – це кожен з нас! І лише від нас залежить, яким буде наше сьогодні, наше завтра, наше майбутнє. Сили всім нам та віри в нашу перемогу! Нехай цей день надихає нас на нові звершення в ім’я процвітання нашої держави. Будьмо згуртованими у прагненні до кращого майбутнього для нас, наших дітей і онуків», – привітав з Днем Конституції України голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Сумська районна рада щиро вітає та бажає українцям бути сильними та єдиними, залишатися справжніми патріотами своєї країни, пишатися нею, пам’ятати свої права, дотримуватися законів. Бо у такий непростий час це особливо важливо для досягнення спільної мети – перемоги у боротьбі за волю, незалежність та суверенітет України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: