04.07.2024
Під час позапланової перевірки суб’єкта господарювання, діяльність якого пов’язана з виготовленням суші, фахівці Шосткинського райуправління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області відібрали зразок продукції, а саме охолоджене філе лосося – як сировини для виготовлення суші.
Його направили до Сумської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Згідно з результатами лабораторних випробувань, виявлено бактерію Listeria monocytogenes.
Наразі оператор ринку вилучив з обігу та знищив усю партію філе лосося, в результаті чого харчовий продукт, який міг бути виготовлений з небезпечної сировини, не потрапить до споживача.
Головне управління та оператор ринку здійснили всі необхідні заходи, що знижують ризик для здоров`я населення через захворювання, виникнення яких можливе при вживанні харчових продуктів, забруднених бактерією Listeria monocytogenes.
Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ
Читайте нас також в ІНСТАГРАМ
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
17.11.2025 Особенности отопления с помощью тепловых насосов
17.11.2025 Сумщина під шквалом обстрілів: понад 100 ударів за добу, десятки громад під вогнем
17.11.2025 Жінка встановила вебкамеру біля військових і «зливала» дані ворогу
17.11.2025 За версією мера Шостки НАБУ працює в інтересах Росії?
17.11.2025 Фотофакт: У Сумах вулиця Іллінська перетворилася на озеро