Сумська ОВА започатковує новий формат співпраці з бізнесом

18.10.2024

Начальник Сумської ОВА Володимир Артюх повідомив про відкриття платформи «Діалог влади з бізнесом», яка має стати ефективним інструментом конструктивного вирішення проблем та сприятиме підтримці бізнесу нашого регіону.

Зустрічі відбуватимуться щотижня в онлайн або офлайн форматах. Щоб отримати ґрунтовну відповідь, представники бізнесу Сумщини, які бажають долучитися до зазначеної платформи, можуть надіслати питання у гугл-форму: https://forms.gle/nmh91Gg5dEqFzg2W6.

Сумська ОВА, отримавши від бізнесу перші проблемні питання, пропозиції, опрацює їх, і результати буде обговорено на наступній зустрічі в рамках платформи «Діалог влади з бізнесом», яку планується провести 24 жовтня 2024 року.

«Усі пропозиції та проблемні питання, які існують сьогодні в нашого бізнесу, будуть розглядатися на рівні регіональному, державному, якщо потрібно, із залученням відповідних міністерств і відомств. Також у цих зустрічах братимуть участь представники податкової служби, правоохоронних органів, ТЦК, інших структур, – додав Володимир Артюх. – Я впевнений, що такий діалог сприятиме впевненості бізнесу, який не виїжджатиме з нашого регіону, залишатиметься на Сумщині й нарощуватиме свої можливості».

Підписуйтесь на нас у ТЕЛЕГРАМ

Підписуйтесь на нас в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: