На Сумщині до 8 років позбавлення волі засуджено іще одного учасника групи наркодилерів

24.10.2024

Сумською обласною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 40-річного чоловіка, який у складі організованої групи займався виготовленням та збутом психотропів у особливо великих розмірах.

За вироком суду 24 жовтня його засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурор довів у суді, що в березні 2024 року 29-річна сумчанка організувала діяльність у сфері незаконного обігу психтропних речовин, залучивши до злочинного процесу свого співмешканця та обвинуваченого.

В одному з населених пунктів Сумського району учасники групи облаштували нарколабораторію, де виготовляли PVP, а також розфасовували їх для продажу. При цьому сировину для виготовлення вони замовляли через месенджер з інших областей. У такий спосіб вони також отримували готові до вживання психотропи, в тому числі й амфетамін.

Розфасовані наркотики учасники групи розповсюджували на території Сумщини та в інших регіонах.

У ході спецоперації під час обшуків у них виявлено понад 1 кг психотропних речовин PVP та амфетамін, хімічні реактиви, які використовувались при виготовленні психотропних речовин.

Нагадуємо, що стосовно організаторки групи триває судовий розгляд, однак її співмешканця вже засуджено до 9 років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Слідчого управління за матеріалами та оперативним супроводом Управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління Нацполіції в Сумській областіпід процесуальним керівництвом прокуратури.

Підписуйтесь на нас у ТЕЛЕГРАМ

Підписуйтесь на нас в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: