У Шостці готують жінок-водіїв

24.10.2024

Шостка, як і вся країна, стикається з нестачею робочих рук. Тому зараз у Шостці стартував проект з підготовки жінок-водіїв.

У міськраді впевнені, що це не лише допоможе вирішити проблему дефіциту кадрів у сфері транспортних перевезень громади, а й надасть жінкам шанс опанувати нову професію та забезпечити собі стабільний заробіток.

«За ініціативи міського голови у нашій громаді проводиться робота, спрямована на навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації жителів Шосткинської міської територіальної громади відповідно до потреб ринку праці. На сьогодні працюємо у напрямку навчання та перенавчання жінок на отримання водійського посвідчення категорії Д», – говорить начальниця управління економіки Дар’я Гребенюк.

Наразі розпочато набір на курси водіння. Це стосується жінок, які мають водійське посвідчення категорії В та стаж водіння від трьох років. Навчання буде повністю безкоштовним. Усі бажаючі пройти курси та отримати водійські посвідчення категорії D можуть звернутися до управління економіки Шосткинської міської ради до 10 листопада.

shostkanews.city

Підписуйтесь на нас у ТЕЛЕГРАМ

Підписуйтесь на нас в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: