На Сумщине в активистов уже стреляют

16.04.2014

Лидера Шосткинской организации Правого сектора Виталия ЛЯШКО обстреляли неизвестные. Запись о происшествии разместил на своей странице в фейсбуке лидер областной организации Колояр СУРЖЕНКО.

 

 

 

 

 

 

 

Он считает, что к нападению может быть причастен руководитель ДСГО «Шкід» Александр Кривуля. «Наші активісти ще в минулому році долучилися до розкриття злочинної діяльності так званих «шкідовців» та О. Кривулі в тому числі, які тісно співпрацюють із харківським Оплотом та є постійними постачальниками «тітушок» з Сумщини. Діяльність шостинського Правого Сектору несе пряму загрозу існуванню проросійській банді  Кривулі, тому саме через це на нашого побратима було здійснено збройний напад», — цитирует Інформаційна служба Правого Сектору Сумщини лидера организации.

Правый Сектор проводит консультации с областным руководством правоохранительных органов по данному инциденту. Активисты не теряют присутствие духа. «Вони нас не залякають. Загинути за Україну ми готові, здатися — ніколи!», — написал Виталий на своей странице в фейсбуке.

Напомним, 15 апреля в Сумах избили главного редактора газеты «Панорама» Евгения ПОЛОЖИЯ.

Інші новини:
19.09.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 38 вибухів: двоє загиблих і двоє поранених
19.09.2024 Унаслідок атаки РФ постраждав працівник обленерго на Сумщині
19.09.2024 В Охтирці зареєстрували випадок сказу у безпритульного цуценяти
19.09.2024 На Сумщині пошкоджено приміщення судових установ
19.09.2024 У Краснопільській громаді – троє загиблих після вчорашнього артобстрілу
19.09.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджена лікарня, ферма та 9 житлових будинків

Коментарі: