Губернатор обещает транш Сумам в почти 40 млн евро

21.05.2014

Глава Сумской облгосадминистрации Владимир ШУЛЬГА считает, что для города Сумы важно иметь мэра, под которого пойдут инвестиции. Он намерен вместе с Александром Лысенко в понедельник поехать за тремя траншами денег – на дороги, коллектор и «мусор».

«Найголовніше моє завдання — це контрольована і стабільна суспільно-політична ситуація. Ви вважаєте що я погано працюю? Я Вашу думку почув. Але для Сумщини важливо мати мера міста Суми, під якого підуть інвестиції. В понеділок Лисенко (якій за нашими оцінками має підтримку сумчан на рівні 55-60%) поїде разом зі мною за трьома траншами грошей: на дороги- 28 млн євро, 2) на колектор- 1 млн євро, 3) на ЖКГ(в тому числі і на проект по вивозу сміття та будівництва сміттепереробного заводу- близько 10 млн євро. Гроші європейських структур, які не мають жодного відношення до України…Не забуваємо про те, що Сумщина- прикордоння з агресором область», — написал Владимир Шульга на своей странице в фейсбуке.

Его пост тут же вызвал критику оппонентов: кого-то смутили «высокие» показатели Александра Лысенко, а кого-то «поддержка» губернатором однопартийца. Ему напомнили, что он не имеет права агитировать. По должности не положено.

Інші новини:

Коментарі: