Из Сум на Донбасс отправили военную аммуницию (фото)

15.07.2014

Відправлений черговий автомобіль військової амуніції (41 бронежилет 4 класу, 86 бушлатів, 44 розгрузки) та матеріалів для інженерних цілей, продуктів харчування та багато іншого для наших героїв на Донбас.

«Активісти Батьківщини, Самооборони, громадських організацій, просто небайдужі люди кожного тижня збирають більше десяти тон допомоги. Вже готується наступна партія для відправки нашим хлопцям. Особливо дякуюємо хлопцям з Самооборони, які особисто доправляють цей груз у найпотрібніші місця, де точаться військові дії.

Дуже приємно, що діти також вирішили підняти дух наших Героїв та надіслали їм свої малюнки з найщирішими побажаннями Миру.

Якщо у вас є бажання долучитися до цієї потрібної для України у цей складний час справи звертайтеся до штабу Руху опору за адресою: вул. Газети “Правда”, 9 або у координаційний центр допомоги нашим військовим: пл. Незалежності, 2, каб. №4

Дякуємо сумчанам, які долучилися та долучаються до допомоги для наших військових. Разом ми непереможні. Перемога буде за нами. Слава Україні!», — повідомляє пресс-служба міськорганізації «Батьківщина».

Інші новини:

Коментарі: