На Сумщині дитина гралася понад рівчаком та впала в болото

16.07.2014

З велосипеда в болото і на смерть. На Сумщині втопився 8-річний хлопчина. Разом з друзями він новеньким двоколісним кружляв асфальтованими доріжками понад рівчаком. Один непевний рух — і малий сторчма полетів донизу. Врятувати дитину вже було неможливо.

Територію колишньої спортивної бази нині тутешні використовують як місце для відпочинку. В затишку прогулюються матусі з візочками, а дітям до вподоби — занедбане стрільбище, до якого тягнуться асфальтовані доріжки. Того разу поїхали велосипедами втрьох, — повідомляє НТН

Софія, подружка загиблого:

- Андрей захотив собирать пули, і ми поїхали вместе з ним. Там же асфальт розламаний, і в нього колесо попливло, і він туда упав.

Тетяна Озява, мешканка с. Солідарного:

- Там дорожки спортивные и там дети ж обычно отдыхают, там с горы им по приколу покататься, на гору, а он вот как раз разворачивался. В этом месте. Он еще слабовато ездил. Велик токо купили ж и так получилось.

Вовчик якраз мчав новеньким велосипедом, не впорався з гальмами і з доріжки сторчма полетів схилом у болітце. Обличчям — просто у воду — і більше не ворушився. Перелякані діти кинулися по допомогу.

Тетяна Озява, мешканка с. Солідарного:

- У него рані на лице біли, может он ударился даже з зубов текла кров уже ж, он или ударился, или сознание может временно ж потерял, может это все ж понимаете, трудно сказать, ужасная конечно картина, ужасная, я до сих пор не могу отойти вообще.

Утім, жодні заходи першої допомоги вже не врятували 8-ирічної дитини.

Ігор Шабло, дільничний інспектор Сумського РВ міліції:

- Коли я приїхав на місце події, хлопчик знаходився вже на берегу, його витягли місцеві мешканці, його намагалися спасти. Але він помер, велосипед знаходився у водоймі. Виглядував з водойми один руль. На місці події працювали експерти, відкрите кримінальне провадження за фактом, кваліфікується як нещасний випадок.

Нині ворота спортивної бази — зачинені. Дітей не пускають, втім, кажуть, вони сюди більше й не рвуться. Хоча й інших розваг для малих у селі не додалося.

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: