Люстрация по-сумски: и.о. губернатора написал заявление об увольнении (фото)

19.09.2014

После увольнения главы Сумской облгосадминистрации Владимира ШУЛЬГИ, обязанности губернатора выполнял первый заместитель Виктор ЧЕРНЯВСКИЙ. Сегодня к нему наведались активисты и потребовали написать заявление об увольнении, что он и сделал.

«Зустрілись з в.о. очільника Сумської ОДА Віктором Чернявським. Це людина, що була першим замом як при Шульзі, так і при Чмирі, і тепер по закону є в.о губернатора, допоки не назначать нового. Це та людина,що підтримувала дії Януковича своїм голосом у Сумській обл.Раді….

Після того, як активісти чемно попросили написати заяву на звільнення він намагався відкрутитсь, вімкнути дурня, писав жахливу ахінею. Написав заяву згідно з якої звільняється «… під тиском невідомих » Люди дуже обурились і змусили його написати нормальну заяву про звільнення. У результаті — заява на звільнення готова. Після чого він ледь не плачучи каявся, за те шо підтримував Януковича. Короче кажучі — профілактика подіяла», — повідомив керівник Сумської обласної прес-служби в ВО «Свобода» Володимир Луговий.

Інші новини:

Коментарі: