Сумская «Самопоміч» открещивается от Анатолия Жука

20.10.2014

Преставитель избирательного штаба партии «Самопоміч» в Сумах Иван ЯРОВОЙ заявил, что начальник департамента градостроения и земельных ресурсов, экс-кандидат на должность городского головы Анатолий ЖУК не имет к их партии никакого отношения.

«Анатолий Жук не является членом партии, никакого отношения к нам не имеет и финансовой помощи не оказывает. Почему он приехал на эту встречу, я не знаю», — сказал Иван Яровой. В тоже время он уточнил, что знаком с г-ном Жуком давно: «Мы вместе когда-то занимались карате».

Встреча с представителями партии «Самопоміч» на предприятии «Керамейя» состоялась на прошлой неделе, на ней в свое рабочее время присутствовал начальник департамента градостроения и земельных ресурсов г. Сумы Анатолий ЖУК, который прибыл на предприятие вместе с депутатом горсовета Игорем ШЕВЕЛЕМ.

Вот что написала в ФБ по этому поводу сотрудница предприятия, в прошлом – одна из лидеров сумской студенческой революции на траве Ирина МЕРКУН: «13 жовтня 2014 р. з передвиборчою агітацією на ТОВ «Керамейя» завітали представники об’єднання «Самопоміч». Зустріч була анонсована на 12.00, по факту почалася близько 12.35. Об’єднання «Самопоміч» представляв Іван Мірошніченко і Павло Кишкар. Вони дуже сподобалися учасникам зібрання. Після виступів до виступаючих було дуже багато запитань, в тому числі, хто представляє і підтримує їхню організацію в Сумах. На дане питання колективу були представлені сумські керівники організації, вони назвали себе, вказали адресу офісу і запросили присутніх відвідати їхній офіс. Також працівниками було задане питання: «Що серед всієї групи людей, що завітала на виробництво, робить екс-кандидат на посаду міського голови м. Суми Анатолій Жук?», — на що відповів П.Кишкар: «Я такого не знаю». Після зустрічі представники «Самопомочі» поїхали, а А. Жук залишився на підприємстві. На даний час дуже активно обговорюється дана зустріч, та питання, чого був на підприємстві А.Жук… Зі слів більшості працівників — в усіх склалося враження, що дана група людей приїхала разом, так як очевидці стверджують, що виходячи на прохідну заводу, бачили А.Жука, який когось довго чекав біля своєї машини, говорив по телефону, і зайшов в один час з представниками «Самопомочі»».

После того, как представители партии уехали, Анатолий Жук, по словам очевидцев, пошел обедать в столовую. Возможно, он из-за низкой цены на обед, просто приехал на завод пообедать? А тут как раз встреча избираемых и избирателей. Собственно, таковы факты.

Глава избирательного штаба «Самопоміч» и одноименной общественной организации в Сумах Александр ЗИМЕНКО утверждает, что пока он и его команда занимается Сумской ««Самопоміччу», Жук не имел, не имеет и не будет иметь никакого отношения к данной организации.

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: