Цілі та завдання веб-сайту Тернопіль, Україна

27.01.2015

Існує поширений міф: щоб створити «хороший» сайт необхідно знайти хорошого дизайнера і той добуде вам його з магічною капелюхи, ніби фокусник кролика. На жаль (чи може на щастя) це - тільки міф. Роль дизайнера і програміста в справі побудови веб-представництва організації не можна недооцінювати, але вона перестає бути домінуючою.

На сьогоднішній день існує безліч інструментів формату «зроби-сам», що дозволяють зробити сайт самостійно за умови, що вам є, що на ньому публікувати. І навпаки, тернопіль розробка сайтів має відбуватись командою програмістів у веб-студії. Якщо вам нема чого представити на сайті, у вас не налагоджений процес з виробництва цікавих і затребуваних вашою аудиторією матеріалів, хороший дизайнер зможе вам допомогти лише частково. І допомога його, головним чином, полягатиме в тому, що він поставить перед вами питання, на які, хочете ви того чи ні, необхідно шукати відповідь:

1. які цілі і завдання вашого сайту

2. які інформаційні потреби вашого сайту

3. як ви будете створювати матеріали, що відповідають п.1 та п.2 і що собою ці матеріали являють

4. як часто необхідно публікувати такі матеріали і як вони повинні бути представлені

Після акту здачі-приймання робота над сайтом тільки починається. І як би не хотілося перекласти її на чиї-небудь відповідальні плечі, це навряд чи можливо. Сайт наче віддзеркалює всі проблеми і успіхи, всі ефективні та неефективні сторони діяльності вашої організації. І ваші відвідувачі завжди відчувають це, хай би навіть і несвідомо. І відповідають на ефективну роботу підтримкою і довірою, а на неефективну - тим, що покидають сайт після першого ж візиту і ніколи не повертаються знову. Тому розробка сайтів тернопіль найкраще замовляти у веб-студії, що продукує нові сайти щодня і має досвід залучення клієнтів.

Американський психолог Баррі Шварц (Barry Schwartz) у своїй книзі «Парадокс вибору: Чому більше - це менше» розглядає цікавий психологічний феномен, що сформувався в розвинених суспільствах споживання на тлі домінування концепції цінності свободи вибору. Феномен цей полягає у своєрідній «втоми» від необмеженого вибору: коли для задоволення простих, здавалося б, потреб, наприклад, покупки печива, необхідно приймати складні рішення, пов'язані з вибором з дуже великої кількості альтернатив, порівняти які всі між собою просто неможливо. У цих умовах більш успішними виявляються ті рішення, які пропонують споживачам або жорстко лімітований вибір між опціями на сайті, або повна відсутність вибору - в магазині Тернополя продається єдиний товар, на сторінці можна натиснути на єдину кнопку, підписку на сервіс можна оформити по єдиному тарифу і т.п .

Читайте также:
25.04.2024 Италия и Украина в мае подпишут соглашение о восстановлении Одессы, - глава МИД
25.04.2024 ВСУ могли ударить ракетами ATACMS по российской ПВО под Бердянском, - ISW
25.04.2024 ВСУ продвинулись в Крынках Херсонской области: карты боев ISW
25.04.2024 Ситуация на фронте сегодня 25 апреля
25.04.2024 Более тысячи окупантов за сутки. Генштаб обновил потери российской армии в Украине
25.04.2024 РФ атаковала Черкасский район: поврежден объект критической инфраструктуры, есть пострадавшие

Комментарии: