Які вишиванки обирають в 2018 році

26.08.2018

Свято "День вишиванки" ще доволі молоде, але вже стало серйозним приводом для українських модниць, щоб придбати новеньку сорочку чи сукню. Важливим завжди залишається питання: Які вишиванки стануть актуальними в цьому році та з чим їх носити? Отже, тепер по порядку.

Яким має бути вишитий Must have?

Безумовним трендом залишаються недорогі сорочки з машинною вишивкою, які можна поєднувати влітку із коротенькими шортами та легкими спідницями, вдягнутими в комплекті із сандалями чи мокасинами. Саме такі найбільше пропонуються в 2018 році вишиванки оптом. Не слід також забувати про улюблені джинси та кеди, які допоможуть зробити акцент саме на сорочці.

Однак справжні поціновувачі вишитого дива обиратимуть речі з ручною ексклюзивною вишивкою. Найкращим вибором для літа стане річ блакитного кольору або біла класика із вишитими мотивами білого, синього або чорного кольорів, а восени можна побавити себе сукнею теплих м'яких відтінків чи яскраво червоного кольору.

З чим поєднати улюблену річ?

Яскравим акцентом в образі стане вже сама вишиванка. Якщо вина прикрашена масивними візерунками квітів, зірок чи ансамблів геометричних фігур, тоді немає жодної необхідності доповнювати її масивними аксесуарами. Якщо ж вишивка представляє собою дрібний орнамент, то необхідними будуть прикраси в етнічному стилі.

А ось для тих, хто жити не може без срібних чи золотих ювелірних прикрас, бажаною буде сукня із вишивкою білим по білому або в чорних тонах. Вона є стриманою класикою актуальною в будь-яку пору року і якнайкраще підкреслить принади власниці та виділить її цінні прикраси.

Читайте также:
25.04.2024 Италия и Украина в мае подпишут соглашение о восстановлении Одессы, - глава МИД
25.04.2024 ВСУ могли ударить ракетами ATACMS по российской ПВО под Бердянском, - ISW
25.04.2024 ВСУ продвинулись в Крынках Херсонской области: карты боев ISW
25.04.2024 Ситуация на фронте сегодня 25 апреля
25.04.2024 Более тысячи окупантов за сутки. Генштаб обновил потери российской армии в Украине
25.04.2024 РФ атаковала Черкасский район: поврежден объект критической инфраструктуры, есть пострадавшие

Комментарии: