Святкові торти на замовлення. Тенденції. Головні тренди 2018 року

15.12.2018

Найгарніші та найсмачніші торти на сьогоднішній день певно будуть цікавити дуже багатьох, адже торти є одним з самих головних атрибутів будь-якого свята, дня народження і т. д.

Саме тому, ми приготували для вас список самих популярних трендових тортів 2018 року з сайту https://bilka.ua/torty-na-zamovlennya/torty-tematychni/:

  • - Торти з тенденціями декору і оформлення;
  • - Торт з глазур’ю;
  • - "Блатні" торти з «голими» коржами;
  • - Акварель;

Популярні і модні торти 2018 року можуть прикрашати не тільки столи урочистостей, але й обкладинки авторитетних і значущих видань, які люблять стежити за тенденціями не тільки в моді й речах, але і в кулінарній сфері.

Красиві торти з тенденціями декору і оформлення.

Гарно, стильно і смачно! Саме так характеризують інновації тортів з металевими деталями у вигляді харчового срібла та золота, і з їстівними блискітками які будуть дуже гарно мерехтіти на кондитерському шедеврі.

Торт з глазур’ю - те, що вам потрібно у цьому році!

Ці самі торти з глазур’ю – один з найсучасніших кондитерських трендів цього року. У народі торти з глазур’ю ще називають дзеркальними. Їх поверхня дуже гладка і вони мають незвичайний та різноманітний дизайн.

"Блатні" торти з «голими» коржами.

Ще один з популярних кондитерських трендів, виступають красиві торти з відкритими або голими коржами «naked cake», які завоювали досить велику аудиторію шанувальників.

Екзотичні весільні торти з імітацією вітражів і акварелі.

Найновіші кондитерські технології дають можливість зобразити на торті все, що вам гряде в голову, все що ви побажаєте. Головним мотивом 2018 року став акварельний розпис тортів у вигляді відомих шедеврів мистецтва.

Читайте также:

Комментарии: