Моніторити підприємства України за допомогою коду ЄДРПОУ стало набагато простіше

16.12.2018

Код ЄДРПОУ - це індивідуальний номер, який присвоюється усім, без виключення підприємствамта організаціям. Коди ЄДРПОУ зберігаються в державному реєстрі підприємств та організацій України, з метою спостереження за суб'єктами господарювання.

Знаючи цей код можна перевірити будь якого підприємця чи підприємство України, тобтодізнатись інформацію про платостпрможність, наявність фінансових махінацій та взнатизагальні відомості про суб'єкта. Володіючи такими даними набагато простіше прийматирішення що до співпраці з тим чи іншим підприемством, адже даний код надається лише раз, та змінити його не можливо. Тому інформація, отримана на основі коду єдрпоу є повною та достовірною.

Користь сервісу

За допомогою онлайн-сервісу youcontrol.com.ua можна миттєво здобути дані пропідприємства, що цікавлять, або просто моніторіти ринок та слідкувати за новоствореними компаніями. Більше не потрібно стояти в чергах та чекати на відповідь по кілька днів. Аналітична система сервісу збирає інформацію з більш ніж п'ятдесяти офіційних джерел, щоє загальнодоступніми та відкритими, та подає тільки актуальні дані на момент запиту. Тут можна отримати розгорнуте досьє на будь яку оганізацію в Україні, зокрема:

  • - дані податкової,
  • - звіт про державні тендери,
  • - наявності ліцензій,
  • - ЗЕД,
  • - судові дані
  • - фінансовий аналіз.

На сайті можна підібрати вигідний тариф, в залежності від кількості бажаної інформаці. Достатньо лише зареєструватися, і сервіс буде надсилати всю актуальну інформацію просуб'єктів, які зацікавили, на електронну пошту, або в будь який вигідний спосіб.

Читайте также:
20.04.2024 Атака Израиля на Иран: СМИ обнародовали спутниковые снимки поврежденной РЛС
20.04.2024 ВСУ сожгли много бронетехники россиян, враг давит под Часовым Яром и Авдеевкой: карты ISW
19.04.2024 ВСУ отбили позиции в районе Бердичей, оккупанты продвинулись под Авдеевкой: карты ISW
19.04.2024 В Киеве и разных областях объявили тревогу
19.04.2024 Шмыгаль подвел итоги визита в США: Наконец-то увидели сдвиги по разблокированию помощи
19.04.2024 В Днепре прозвучали взрывы

Комментарии: