Ігрові автомати з єгипетськими сюжетами онлайн: гайда за скарбами древніх фараонів!

29.09.2020

Ігрові автомати на єгипетську тематику популярні у гемблерів. Важко знайти людину, яка б не мрія поїхати до Єгипту, побачити загадкові піраміди та древнього Сфінкса, знайти незліченні царські скарби. Такі автомати – віртуальна можливість потрапити до легендарної країни. Хоч на годинку відчути неймовірну атмосферу таємничих богів та карколомних пригод у пошуках золота.

Гравці з захопленням сприймають гральні апарати з давньоєгипетськими сюжетами. Український ресурс УкрСлотс (www.ukrslots.com) пропонує спробувати популярні слоти бесплатно без реєстрації. Це значить, що на пошуки ігрових фараонських скарбів онлайн не потрібно витрачати гроші. Автомати ігрові безкоштовно принесуть стільки ж задоволення, як платні версії.

Найпопулярніші гральні автомати з фараоном

Більша частина розробників ігор спробувала відправити гемблерів у захоплюючі пригоди за фараонськими скарбами. Популярних автоматів багато, серед найвідоміших – старенький, але класний слот Book Of Ra («Книга Ра») від Novomatic. Бум на ігрові апарати з пірамідами, скарабеями, химерними богами розпочався саме з нього в 2005 році.

Інша поширена назва слоту – «книжки». Завдання гравця – знайти древню книгу єгипетського бога Ра, яка покаже шлях до незліченних багатств фараонів. Новачків і досвідчених гравців захоплюють щедрі виплати, цікавий сюжет та додаткові ігрові можливості Book Of Ra. Якщо грати безплатно, виграти справжні гроші не вийде. Але азарт, хвилювання, емоції від гри будуть справжніми.

Слот Valley of Secrets зовсім новенький, його випустила компанія Stakelogic в 2019 році. В якості символів тут виступають сам фараон, цариця та інші значки. При стандартній кількості барабанів (п’ять) гра має 243 виграшні лінії та цікаві особливості.

Слоти з царицею Клеопатрою

Клеопатра – найзнаменитіша жінка старовинної історії, легендарна єгипетська правителька. Фільми, комікси, книги з її згадуванням приречені на успіх. Не дивно, що прихильники гемблінгу ладні запускати ігрові автомати на гроші, якщо там згадується Клеопатра: харизма цариці причаровує. Витрачати гривні не обов’язково: на UkrSlots можна грати безкоштовно.

Якщо ви цікавитесь цією історичною особою, зверніть увагу на гральний апарат Legend of Cleopatra («Легенда про Клеопатру») від Playson. Він бездоганно виконаний в плані візуалу та дає багато можливостей виграти. Слот пропонує рівновагу між цікавими функціями та зрозумілим юзабіліті, його рекомендують новачками. Якщо прості ігрові автомати 777 вам трохи набридли, зверніть увагу саме на Legend of Cleopatra.

В апарат Book of Cleopatra («Книга Клеопатри») можна грати безплатно на UkrSlots. Він розповість історію прекрасної цариці та стане справжньою насолодою геймера. Слот динамічний, цікавий, автентичний – не в останню чергу через символи з давньоєгипетської культури. В якості значків виступають скарабеї, сфінкс, піктограми.

Ігрові апарати з використанням значків пірамід

Єгипетські піраміди ваблять таємницями. Абсолютно ніхто не знає, що сховано всередині. Навіть вчені! Автомат Pyramid («Пираміди») від розробника NetEnt дуже приваблює гравців. Він яскравий, красивий, має шикарні звуко-візуальні ефекти. Події розгортаються в нічній єгипетській пустелі під зоряним небом, на тлі величних пірамід. Та й саме ігрове поле нагадує піраміду.

Якщо «пірамідна» тема для вас цікава, спробуйте гру Aztec Gold («Золото ацтеків»). У грі згадуються не єгипетські, а ацтекські піраміди, але грати не менш цікаво. Задача гравця – допомогти вченим розгадати таємницю цих південноамериканських пірамід та отримати приз. Грошовий, якщо грати на гривні, та віртуальний, якщо запускати слот з України в демо-версії.

З чого почати гру в апарати про Єгипет?

З безкоштовних демо-версій. Вони дадуть зрозуміти, подобаються гравцю сюжет та механіка слоту чи ні. А паралельно допоможе зекономити гроші та розібратись у правилах. Далі можна йти в казино, що пропонують щедрий бонус за реєстрацію.

Але рекомендуємо якнайменше грошей витрачати на гру. Адже процес затягує: не помітиш, як програєш все. Безкоштовні апарати приносять не менше емоційної насолоди, ніж платні. То чи варто витрачати гроші, якщо за задоволення можна не платити?

Читайте также:

Комментарии: