Як обрати каву для еспресо

26.05.2021

Більшість сучасних людей обожнюють насолоджуватись кавою. Часто без ароматного напою не починається робочий день. Годі й шукати ефективнішою способу швидко підбадьоритись та забути про сонливість. Хтось звик купувати каву у закладах, хтось нашвидкуруч готує вдома розчинний варіант. Та все більше людей купують додому та у офіси кавоварки, зо дозволяють готувати дійсно смачний еспресо. Важливу роль у кінцевому результаті грає, як апарат у якому готуватиметься напій, так і кава для еспресо. Якщо бажаєте отримати напій, не гірший ніж у кращих ресторанах міста, доведеться обирати каву максимально ретельно.

Аби смак був насиченим, а аромат - багатим

Якість кави, що представлена на полицях магазинів, може суттєво відрізнятись. Тож не дивно, що справжні поціновувачі ароматних напоїв стали максимально прискіпливими та вимогливими. На якості та смаку улюбленого напою економити не можна. Якісна кава гарантує насичений багатий смак напою без недоречної гіркоти. Хороша кава подарує незрівняний аромат та м’які ноти. Їх не сплутаєш із пійлом поганої якості. До того ж, Як показує практика, після якісної кави неможливо вдовольнятись найдешевшими варіантами поганої якості. Тож навіть, якщо ви ніколи не вважали себе гурманом, після першого тесту хорошого напою, навряд чи зможете повернутись до неякісних варіантів.      

Який кавовий сорт обрати?

кава для еспресо Кава для еспресо буває різною, адже і смаки у всіх цінителів ароматних напоїв, насправді, відрізняються. Напій може відрізнятись за своєю міцністю, смаком та ароматом. Зазирнувши в спеціалізований магазин, ви будете приємно здивовані величезній кількості сортів кави. Хтось обирає один улюблений сорт і не зраджує йому роками. Та є й люди, що обожнюють купувати різні сорти кави й обирати за нагоди, яким саме варіантом напою потішити себе в конкретний момент.  

Найпопулярнішими залишаються наступні сорти: