"Шахтер" на классе обыграл "Ингулец" и сократил отрыв от "Днепра-1" наверху Премьер-лиги

05.11.2022

Разгромной победой донецкого "Шахтера" завершилась встреча с петровским "Ингульцем" в рамках 11-го тура чемпионата Украины.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на результат поединка.

Україна, Прем'єр-ліга, 11-й тур

"Шахтар" – "Інгулець" – 3:0

Голи: Криськів, 18, Сікан, 69 (пенальті), 90+3

Прогнозовано "гірники" відразу захопили ініціативу та почали "вантажити" штрафний майданчик гостей навісами та закиданнями. Щоправда, зі справді небезпечними моментами в дебюті не склалося. Тож перша реальна нагода відразу стала голом.

На 18-й хвилині гострота прийшла з правого флангу. Траоре на дальній стійці відкинув під удар Джурасеку, але хорват залишив м'яч для Криськіва, і український хавбек оформив перший гол за "Шахтар".

Подвоїти перевагу гранд міг перед перервою. У центрі подій знову опинився Джурасек. Саме на нього оборонець гостей Павлов невдало відкинув м'яч на куті карної зони, але легіонер "гірників" пробив повз дальній кут воріт.

Після перерви першими момегт створили гості. Це Одарюк класно відкрився під передачу на хід на правому краю штрафного, отримав м'яч і наважився пробити з гострого кута – Трубін впорався з ударом.

Почувши запах смаженого, "Шахтар" додав в активності та швидко отримав нагоду подвоїти перевагу. Ситуація проста – Криськів опинився в карній зоні "Інгульця", а Бондаренко наступив йому на ногу. Пенальті довірили Сікану, а молодий форвард впевнено реалізував покарання.

Після цього епізоду фінальні 20-25 хвилин перетворилися у формальність. Так, Одарюк ще міг подарувати "Інгульцю" надію, але не зумів головою переправити в сітку фланговий навіс. Загалом же "Шахтар" контролював ситуацію, та ще й забив у фінальній атаці.

На третій доданій арбітром хвилині Криськів "відклеївся" від опонента на правому краю штрафного майданчика, дійшов до лінії поля і прострілив на дальню стійку, де забутий всіма Сікан в один дотик замкнув передачу партнера – 3:0.

Источник: РБК-Украина

Читайте также:
13.05.2024 В Харькове были слышны взрывы во время воздушной тревоги
13.05.2024 Украина имеет шанс стать мощной и усадить Путина за стол переговоров, - Нуланд
13.05.2024 Оккупанты давят в Харьковской области, но ВСУ проводят контратаки: карты ISW
13.05.2024 Еще 31 танк и более 1700 оккупантов за сутки: Генштаб ВСУ обновил потери росармии
12.05.2024 Бои под Харьковом. Россияне заняли шесть сел в районе Липцев и Волчанска, - карты DeepState
12.05.2024 Оккупанты продвинулись на большинстве направлений фронта: карты ISW

Комментарии: