Адрес:м.Суми, Інтернаціоналістів, 21 (3 поверх),
м.Суми, проспект Курський 18а, оф. 6 (3 поверх)
Телефоны: · абонентів кабельного телебачення: (0542) 700-555;
· абонентів Інтернету: (0542) 700-002, 050 407 25 57
Сайт: http://3net.sumy.ua/
Электронная почта: info@mbt.sumy.ua
Дата добавления в каталог: 27.07.2014

Телерадіокомпанія «Майбуття» розпочала свою діяльність в 2007 році і сьогодні є одним із найбільших провайдерів кабельного телебачення та інтернету у місті Суми.

Головне завдання компанії - надавати лише високоякісні телекомунікаційні послуги, оскільки компанія прагне дарувати людям позитивні емоції, які роблять повсякденне життя яскравим, а навколишній світ – кращим.

Високий професійний рівень наших спеціалістів, досвід та використання новітніх технологій є запорукою стабільності та основою впевненості компанії у завтрашньому дні.

ТРК «Майбуття» – за високотехнологічними телекомунікаційними послугами, і ми робимо все для того, щоб втілити у життя те, що зробить його неповторним.

Гарантією успіху компанії є наша команда, яка складається високопрофесійних, талановитих, вмотивованих, компетентних працівників, котрі щодня ухвалюють оптимальні рішення та працюють в інтересах наших абонентів.

Весь професіоналізм та досвід нашого керівництва спрямований на забезпечення стабільної роботи групи на ринку та досягнення найвищих результатів.

Запрошуємо вас до співпраці та нехай ваше життя завжди буде яскравим!

Адрес на карте:

Отзывы: