Каталог / Медицина / Реабилитационные центры /

КУ "Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей"

Адрес:м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, 165/71
Телефоны: (095) 28-20-317
График работы: 8-00 — 17-00 щоденно, окрім сб, нд.
Сайт: http://atocentr.sumy.ua/
Электронная почта: m1r1am@ukr.net
Дата добавления в каталог: 07.02.2017

В центрі здійснюватиметься медичний огляд та обстеження лікарем-терапевтом, визначатиметься індивідуальний план лікування та реабілітації як у стінах нашого закладу, за потреби – направлення у інші лікувально-діагностичні заклади та на санаторно-курортне лікування.

Також, прийом ведуть лікарі: невропатолог, ортопед-травматолог, психотерапевт та фізіотерапевт. Окремо виділено відділення психологічної корекції, робота якого направлена на соціалізацію особистості після участі в бойових діях, подолання наслідків посттравматичного синдрому та надання консультацій близьким родичам захисників. Діє кімната психологічного розвантаження.

У фізіотерапевтичному відділенні проводяться гідро оздоровчі процедури, а саме – бальнеотерапія, та масаж і ЛФК – ці заходи в комплексі дають стійкий терапевтичний ефект.

Також, в центрі окремо створена ігрова кімната для дітей учасників АТО, працює організатор розважальних заходів, аніматор.

Адрес на карте:

Отзывы: