Каталог / Образование / Высшие учебные заведения (ВУЗы) /

Украинская академия банковского дела Национального банка Украины (УАБД НБУ)

Адрес:40030, г.Сумы, ул. Петропавловская, 57
Телефоны: (0542) 665-001
факс.(0542) 665-114
Сайт: http://uabs.edu.ua/
Дата добавления в каталог: 29.01.2015

Академія вже заявила про себе у науці і освіті. Вищою відзнакою заслуг її колективу стали результати рейтингу Академії наук вищої школи України “Софія Київська”: УАБС увійшла до складу 10 кращих економічних вищих навчальних закладів України і отримала диплом лауреата. На Міжнародній виставці навчальних закладів “Сучасна освіта в Україні – 2002” академія нагороджена срібною медаллю та дипломом “За вагомий внесок у розвиток національної системи освіти”. На VII Міжнародній виставці “Сучасна освіта – 2004” Українська академія банківської справи зайняла почесне третє місце і завоювала бронзову медаль у номінації “Інноваційні педагогічні методи в навчальному процесі”.

Високі здобутки студентів у спорті відзначені золотою медаллю Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Академія неодноразово ставала переможницею освітянських фестивалів, виставок та оглядів різного рівня. Її студенти демонструють високий рівень знань на всеукраїнських олімпіадах та конференціях. Рейтинговий моніторинг економічних вузів щодо адаптації молодих спеціалістів на виробництві показав: випускники академії готові до роботи в реальному секторі економіки.

Шедеври архітектурного мистецтва, відновлені з руїн історичні пам’ятки – корпуси академії – стали окрасою Сумщини. Ошатні аудиторії гостинно приймають студентів з усіх регіонів України. Аура добра та щирості панує в храмі науки, де культивуються знання і всі пріоритети віддаються студенту.

Академія акредитована за IV освітньо-кваліфікаційним рівнем, готує фахівців за спеціальностями:

- Банківські технології і процеси;
- Фінанси та кредит;
- Облік і аудит;
- Економічна кібернетика;
- Міжнародна економіка;
- Правознавство;
- Управління фінансово-економічною безпекою.

Академія здійснює підвищення кваліфікації банківських спеціалістів. Навчальний процес забезпечує потужна мережа інформаційних технологій. Кадровий склад академії: понад 70% викладачів – доктори та кандидати наук.

Українська академія банківської справи все переконливіше підтверджує звання вищого навчального закладу європейського зразка.

Адрес на карте:

Отзывы: