Каталог / Сельское хозяйство / Животноводство /

Молочні ферми - Молоко Вітчизни

Адрес:г. Конотоп, вул. Успенсько-Троїцька, 39
Телефоны: +38 067 575 61 25
Сайт: https://www.molokovitchyzny.com/
Представительство в социальных сетях: https://www.facebook.com/molokovitchyzny/
Электронная почта: adv.molokovitchyzny@gmail.com
Дата добавления в каталог: 27.03.2020

ТОВ «Молоко вітчизни» – сучасний український виробник молока екстра-якості з великими потужностями. До складу компанії входять три молочні ферми в Сумській області. Кожна ферма має обладнання відомих світових виробників та дотримується європейських стандартів виробництва. В компанії створені умови для утримання близько 2500 голів корів молочної голштинської породи, які мають середню молочну продуктивність до 32 кг на добу. Ми пропонуємо молоко «Екстра» ґатунку, з високими показниками білку та жиру, загальним обсягом до 62 тонн на день.

Спеціальний раціон, що включає в себе більше 20 інгредієнтів та постійний ветеринарний контроль забезпечують здоров’я нашим тваринам. Наші ветеринарно – санітарні норми повністю відповідають вимогам Міжнародного епізоотичного бюро. Якість молока, що виготовляє кожна наша молочна ферма повністю відповідає вимогам ДСТУ 3662-2018. Після візиту технічної комісії Королівства Саудівської Аравії на нашу базу Міністерство екології КСА знято заборону на імпорт з України живої великої рогатої худоби.

Також ми пропонуємо органічні добрива під власною торговою маркою Organic Compost – до 20 000 тонн на рік, що отримуються шляхом переробки побічних продуктів життєдіяльності тварин.

Адрес на карте:

Отзывы: