Адрес:м.Суми, вул Харківська, 127
Телефоны: +38 066 10 20 30 7
График работы: Готель приймає гостей цілодобово
Сайт: https://sofa.sumy.ua/hotel/
Представительство в социальных сетях: https://www.instagram.com/sofa_sumy/
Электронная почта: sumysofaspa@gmail.com
Дата добавления в каталог: 00.00.0000

Delux

Сучасний однокімнатний номер з оригінальною дизайнерською обробкою, підійде для одно- або двомісного розміщення. Тут буде комфортно, як подружжю з дитиною так і гостям відвідуючім місто у робочих справах. Зручне ліжко з ортопедичними матрацом дозволить Вам комфортно виспатися. В кожному номері система кондиціонування і опалення.

Також до Ваших послуг сейф, супутникове ТБ, безкоштовний інтернет, телефон, холодильник з міні-баром, фен, тапочки, набір рушників. Додатково в комплектацію входить “набір гостинності” для приготування чаю (чорного / зеленого).

LUX

Просторий і світлий, стильний та сучасний. Панорамні вікна цього номера, виходять на тихий дворик. В даному номері, є зручне двоспальне ліжко. Також в номері передбачена робоча зона, з функціональним журнальним столиком.

Родзинкою номера є простора ванна кімната з панорамним склом, обладнана усім необхідним приладдям. Наші ніжні рушники і халати, огорнуть Вас затишком і домашнім теплом. Бездротовий інтернет, LCD телевізор, сейф, міні-бар, чайник. У SOFA BOUTIQUE HOTEL & SPA Ви зможете відчути релакс.

"69"

Зручний, номер “69”, створений для гостей, які віддають перевагу сміливості та експериментам. Ідеальний для відпочинку удвох. Номер обладнаний кондиціонером, LCD-телевізором, робочою зоною зі столиком. Косметичні засоби, тапочки, рушники в душевій.

Якщо Ви мріяли стати героями книги “50 відтінків сірого”, то цей номер задовольнить всі Ваші бажання!

Адрес на карте:

Отзывы: