Зниклу дівчину з Тростянця розшукали на Одещині

21.10.2022

Вчора ввечері до поліції зателефонувала 67-річна жителька Тростянця та повідомила, що її 16-річна онука пішла до подруги і до теперішнього часу не повернулася, її місцезнаходження не відоме. Правоохоронці відразу розпочали пошуки дитини.

На розшук дівчини залучили особовий склад відділення поліції № 1 (м. Тростянець). Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою розшукуваної було розіслане до всіх територіальних підрозділів поліції області, інформацію про пошук дівчини розповсюджено в засобах масової інформації та передано оператору мобільного зв’язку ПРАТ «Київстар» для подальшого розповсюдження серед громадян.

Такі заходи дали позитивний результат. До поліції зателефонували небайдужі громадяни, які повідомили, що бачили дівчину, схожу з описом в орієнтуванні, в одному із населених пунктів Одеської області.

Тож працівники ювенальної превенції Сумської області зв’язались із Одеськими поліцейськими, які в подальшому і знайшли неповнолітню. Як виявилось, весь час вона провела у своїх нових знайомих.

Протиправних дій відносно дівчини скоєно не було, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. З дівчиною працівники поліції провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки. У свою чергу вона пообіцяла не повторювати таких вчинків.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: