В Охтирці 17-річний хлопець обікрав довірливого товариша

22.10.2022

Скориставшись довірливими відносинами зі своїм товаришем, 17-річний мешканець м. Охтирка скоїв дві крадіжки грошових коштів з його банківської картки. Однак уникнути відповідальності йому не вдалося. Тепер за вчинене йому загрожує кримінальна відповідальність.

У ході досудового розслідування було встановлено, що наприкінці вересня потерпілий зателефонував до свого знайомого з проханням перевірити наявність грошових коштів на його банківській картці за допомогою мобільного додатка, оскільки в нього був відсутній доступ до мережі Інтернет. При цьому заявник продиктував товаришу логін та пароль для входу.

Зайшовши у мобільний застосунок, 17-річний хлопець виявив, що на картці товариша знаходиться більше 1200 гривень. Однак своєму другу він сказав, що грошей немає та переказав на свій рахунок 1 000 гривень.

Через декілька днів потерпілий знову звернувся до товариша з аналогічним проханням, однак на цей раз зловмисник перерахував собі 380 гривень.

За даними фактами слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: