На Сумщині до 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який привласнив 5 тис грн

27.10.2022

Конотопською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 46-річного чоловіка, який привласнив 5 тис. грн.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений у червні 2022 року приїхав в гості до свого кума, який проживає в одному із сіл Конотопського району. Під час спілкування господар будинку передав своєму гостю банківську картку з проханням зняти готівку, коли той поїде в м. Конотоп. Обвинувачений запевнив, що виконає прохання. При цьому, знявши 5 тис. грн, він їх привласнив. Вже через декілька днів потерпілий був мобілізований та наразі проходить службу в Збройних Силах України. До цього часу він свої кошти так і не отримав.

У суді обвинувачений відмовився пояснювати свої дії. За вирком суду його визнано винним у привласненні коштів та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади з обслуговуванням матеріальних цінностей на 2 роки (ч. 4 ст. 191 КК України). Також суд задовольнив цивільний позов, ухваливши рішення про стягнення з обвинуваченого на користь потерпілого 5 тис. грн.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: