Понад 25 років присвятила професії: перестало битися серце знаної вчительки з Глухова

12.04.2024

Сумну звістку повідомили у Глухівській ЗОШ №1, де працювала педагог. Не стало 54-річної Лариси Вікторівни Зоріної. Понад 25 років свого життя жінка присвятила викладанню історії України, правознавства у рідній школі. Вона завжди чуйно ставилася до біди інших людей. Восени 2022 року жінка сама опинилась у вкрай скрутному становищі.

Все почалося несподівано, після чого і тривала справжня боротьба за життя – медичні процедури вчителька проходила в Кролевці, Конотопі, Шостці, лікувалася у Глухівській міськлікарні, в обласному шпиталі. В цей самий час син Лариси Вікторівни навчався у випускному класі. Попри виклики перед майбутнім, Віктор піклувався про маму і самостійно колов їй гормональні уколи. Вітя був фактично єдиною опорою своєї онкохворої мами.

Два роки виснажливої і відчайдушної боротьби за життя не вблагали лихої години…

“Жорстока, невблаганна смерть забирає кращих – тих, котрі могли ще багато зробити, принести чимало користі справі, якій присвятили своє життя: учням, колегам, країні. Лариса Вікторівна усе своє життя відрізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною дуже енергійною, мудрою, ерудованою, великим працелюбом, гарною та люблячою матір’ю.

Колектив Глухівської ЗОШ №1 висловлює щире, глибоке співчуття сину покійної – випускнику нашої школи Віктору Зоріну. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати рідної людини, проте світлі спогади про Ларису Вікторівну, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди добрих справ, завжди будуть сильніші за смерть.”, – розділяють біль втрати у педагогічному колективі.

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: