У сумському Центрі УБД планують запустити соціальне таксі та влаштувати підйомник

05.10.2024

У межах робочої поїздки до Сум заступник міністра у справах ветеранів України Руслана Величко-Трифонюк побувала в КУ «Центр учасників бойових дій». Посадовець ознайомилась з можливостями ветеранського простору, наданням послуг для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

У розмові з персоналом заступник міністра обговорила питання підвищення інклюзії, роботи соціального таксі, облаштування в комунальній установі підйомника.

Крім того, Руслана Величко-Трифонюк поспілкувалась із захисниками, які озвучили актуальні проблеми, що наразі турбують ветеранів.

Сумський Центр учасників бойових дій – ветеранський простір, де для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин створена мережа спеціалізованих послуг. На базі комунальної установи надають інформаційні консультації для відвідувачів та послуги юридичного і соціального характеру. Окремий важливий напрям – психологічна підтримка ветеранів та членів їхніх родин, які мешкають у сумській громаді. Також тут функціонують медичне та реабілітаційне відділення, де відвідувачі отримують послуги з лікування та реабілітації.

Підписуйтесь на нас у ТЕЛЕГРАМ

Підписуйтесь на нас в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: